Storstädning

Att dammsuga och torka damm är inte så tidskrävande, men att göra en storstädning som innebär att varje liten vrå i bostaden blir rengjord kan vara betungande. Vi på Flyttstäd Västerås hjälper er gärna med städning i hemmet och i vårt tjänsteutbud ingår att vi kan besöka er för att storstäda. Det går att boka in oss för den här tjänsten när ni själva önskar, oberoende av om det är inför en högtid, fest eller bara för att det är dags för en grundlig rengöring av bostaden.

En bra städfirma i Västerås för noggrann städning

När vi tar emot ett uppdrag inom storstädning kommer vi rengöra era lokaler mer grundligt än vid exempelvis en veckostädning. Som ett bra städbolag i Västerås kommer vi bland annat rengöra alla element, eventuella klädkammare samt dra fram spisen i köket och putsa den bakom. Vi rengör även er diskmaskin både in- och utvändigt, förutsatt att den är tömd på disk, och putsar era fönster. Tanken med den städning vi gör vid dylika tillfällen är att ni skall välkomnas till ett hem totalt fritt från damm och smuts även på platser där sådant inte syns.

Storstädning i Västerås som kan skräddarsys efter er

Vårt städbolag i Västerås har utformat ett basutbud som alltid ingår i storstädning och utöver det kan ni köpa till extra tjänster, såsom:

  • Putsning av en inglasad balkong
  • Rengöring av väggar och tak i köket
  • Borttagning av rost och mögel i fogar mellan kakelplattor
  • Städning av garage och tomt

Vi erbjuder städhjälp till ett bra pris

När vi utför storstädning i Västerås utgår vår prissättning för det antal kvadratmeter bostaden är. Om ni vill veta vilken kostnad som skulle komma att gälla i ert hem kan ni ta kontakt med oss på mejl eller telefon för att få mer information, samt för att boka en tid för arbetet. Ifall ni inte behöver rengöra hela bostaden utan enbart är intresserade av fönsterputsning i Västerås kan ni också välja att bara boka in oss för det arbetet. Ni har självklart en möjlighet att använda era RUT-avdrag när vi besöker er för att göra rent.

När ni anlitar oss för storstädning rengör vi hemmets alla vrår och putsar även era fönster för ett fast pris per kvadratmeter.