flyttstäd-västerås-flytthjälp

Flytthjälp

Som erfarna städare kan vi erbjuda dig ett flertal tjänster utöver vår flyttstädning i Västerås när du står inför en flytt. Vi har dessutom utarbetat en kvalitativ tjänst som rör flytthjälp för att kunna bistå med transport av dina ägodelar från en adress till en annan. Vi blir glada över att hjälpa både privatpersoner och företag med din flytt, och vi hämtar era saker på den dag och tidpunkt vi har kommit överens om.

En flyttfirma i Västerås som erbjuder anpassade lösningar

Vi är glada över att kunna vara en billig flyttfirma som anpassar vårt arbete efter dina önskemål. Vårt mål är att underlätta vid din flytt. Därför kan du hyra flyttkartonger av oss och dessutom överlåta packningen av dina ägodelar om du vill slippa den processen själv. Det är trots allt tidskrävande att flytta, men med vår hjälp kan vi ta hand om allt. Vi tillhandahåller även annan utrustning som syftar till att skydda ditt bohag under transporten, såsom möbelmattor och bubbelplast.

flyttstäd-västerås-flytthjälp

En bra flytthjälp i Västerås

Som en smidig, noggrann och billig flyttfirma vill vi garantera våra kunder kvalitet från början till slut.

  • Vi behandlar dina saker som om de vore våra egna
  • Våra flyttmästare genomför arbetet effektivt
  • Vi kan hjälpa dig med bortforsling av skräp och möbler

Hos oss får du flytthjälp till ett bra pris

Det ska vara roligt att flytta och det ska vara något du ska se fram emot. Om du överlåter hela eller delar av ansvaret med flytten till oss kan du njuta av tiden medan vi gör jobbet. Med kvalitativ flyttstäd i Västerås kan vi erbjuda ett bra pris för den flytthjälp vi erbjuder i Västerås. Om du vill anlita våra medarbetare för din flytt kommer vi debitera ett pris baserat på antalet flyttgubbar som behövs, hur mycket hjälp du behöver av oss samt hur stor flyttbil du behöver. Om du vill få mer information eller veta mer om våra priser för flyttfirma i Eskilstuna finns vi bara ett mejl eller samtal bort.

Kontakta oss om du vill ha både flytthjälp och flyttstädning. Vi kan ansvara för hela flytten eller enligt dina önskemål.