Om oss

Ett företag i ständig tillväxt

Städgiganten AB är ett familjeägt företag som grundades 2006 under namnet Nataliyas städ. Redan från starten såg vi att vår kundkrets ökade i en stadig takt, och det gjorde det möjligt för oss att 2011 ombildas till ett aktiebolag med det namn vi arbetar under idag. Vår företagsbas är belägen i Stockholm men vi är verksamma på flera orter runtom i Sverige, däribland Västerås, Eskilstuna och Uppsala. Vi arbetar med målsättningen att leverera högkvalitativa tjänster till alla som behöver oss.

Storstädning

Certifierade, försäkrade och registrerade för F-skatt

Städgiganten AB är registrerat för F-skatt vilket gör det möjligt för oss att erbjuda skatteavdraget RUT till alla privatpersoner. Vi är även certifierade såväl enligt ISO 9001 som enligt ISO 14001, vilket innebär att vårt ledningssystem är godkänt och kvalitetskontrollerat. Som företag har vi en ansvarsförsäkring hos Trygghansa och vi arbetar kontinuerligt med att vidareutbilda vår personal samt granskar vår egen verksamhet.

Goda omdömen från tidigare kunder

Vår framgång ligger i vårt goda bemötande och vår enastående service. Vi har fått många positiva recensioner från tidigare kunder som går att läsa på jämförelsesajten reco.se. Trots att vi redan nu håller en hög kvalitet på vårt arbete slutar vi inte utmana oss själva utan strävar efter att bli ännu bättre.

Vi ser gärna att även du väljer att ta kontakt med oss nästa gång du vill få professionell städhjälp!